Polityka prywatności

Evolution Consulting Kft. Przetwarza wszelkie dane osobowe, o których zostal poinformowany podczas korzystania ze stron internetowych, zgodnie z przepisami obowiązującego prawodawstwa dotyczącego ochrony danych osobowych i ujawniania danych w interesie publicznym (ustawa LXIII z 1992 r. Na Węgrzech).

Przeglądając witrynę www.hrmaster.hu lub jeśli dobrowolnie zostana przeslane jakiekolwiek dane osobowe do Evolution Consulting Kft., automatycznie wyraża zgodę na utrwalanie przez naszą firmę i zarządzanie nią w celu i przez czas określony przez charakter transakcji.

PRZEKAZYWANIE DANYCH, ZARZĄDZANIE DANYMI, ZAKRES ZARZĄDZANYCH DANYCH

Kiedy odwiedza nasza  stronę internetową, nasz serwer rejestruje dane nieosobowe.

Zarejestrowane informacje mogą być:

Adres IP,

Data wizyty na naszej stronie internetowej,

Typ systemu operacyjnego na Twoim komputerze.

Analiza powyższych danych nieosobowych jest niezbędna naszej firmie do celów statystycznych, a także w celu ciągłego ulepszania naszej strony internetowej oraz zwiększania bezpieczeństwa i ochrony naszych gości zgodnie z potrzebami konsumentów.

Korzystanie z niektórych usług oferowanych przez naszą stronę internetową (np. Żądanie prezentacji produktu, żądanie informacji, zapis do newslettera) wiąże się z dobrowolnym podawaniem użytkownika danych osobowych.

Zarządzanie danymi przekazanymi do korzystania ze strony internetowej za dobrowolną zgodą użytkownika reguluje ustawa CXII z 2011 r. O prawie do samostanowienia informacji i wolności informacji. zgodnie z postanowieniami

Dane osobowe nie będą przekazywane przez administratora danych podmiotom trzecim innym niż wskazane. Nie dotyczy to żadnych obowiązkowych transferów wymaganych przez prawo, które mogą mieć miejsce tylko w wyjątkowych przypadkach. Przed spełnieniem każdego wniosku o udostępnienie danych urzędowych administrator sprawdza, w przypadku każdej pozycji danych, czy rzeczywiście istnieje podstawa prawna do przekazania.

CEL ZARZĄDZANIA DANYMI

Evolution Consulting Kft. może wykorzystywać dane i informacje przekazane przez użytkownika w  szczególności, ale nie wyłącznie, do następujących celów:

Dostarczanie informacji o naszych najnowszych wydarzeniach, produktach i usługach

Dostarczanie informacji o naszych promocjach

Wysyłaj biuletyny

Zarządzanie zamówieniami sprzedaży

Obsługa reklamacji klientów

Badania rynku, analiza nawyków klientów

Zestawianie statystyk

Nasza firma przetwarza dane podane podczas rejestracji lub w inny sposób (np. Zamówienie prezentacji produktu, żądanie informacji, zapisanie się do newslettera) wyłącznie w celu określonym powyżej i zgodnie z przepisami obowiązującego prawa. Podane dane są przetwarzane w celu zarządzania danymi. Po ustaniu celu przetwarzania danych i na żądanie osoby, której dane dotyczą, dane zostaną niezwłocznie usunięte.

Evolution Consulting Kft. wykorzystuje dane osobowe wyłącznie do określonych celów.

CZAS PRZECHOWYWANIA DANYCH

Dane przekazane Evolution Consulting Kft. są przechowywane przez 2 lata w przypadku plików cookies, do momentu sygnalizacji usunięcia osoby, której dane dotyczą, w przypadku danych rejestracyjnych oraz przez  rok od ostatniego kontaktu w przypadku biernej rejestracji. Dane są przechowywane elektronicznie. Administratorem danych jest Evolution Consulting Kft. (Siedziba: 3515 Miskolc University City budynek AFKI, 2 piętro)

USUWANIE I KOREKCJA DANYCH

Nasi użytkownicy mogą zażądać informacji o postępowaniu z ich danymi osobowymi. Na żądanie użytkownika Evolution Consulting Kft. udziela informacji na temat danych użytkownika, którym zarządza, celu, podstawy prawnej, czasu trwania zarządzania danymi, nazwy i adresu podmiotu przetwarzającego dane (siedziba: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2. em.) oraz działań związanych z zarządzaniem danymi. Informacje można uzyskać pod adresem pocztowym administratora danych (siedziba: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2 piętro) lub pod adresem e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Nasi użytkownicy mogą również zainicjować korektę i usunięcie swoich danych osobowych pod jednym z powyższych danych kontaktowych. W przypadku niewłaściwego korzystania z usług serwisu, a także na własne żądanie użytkownika, usuniemy odpowiednie dane. Anulowanie nastąpi w ciągu 8 dni od następnego dnia roboczego po rozpoczęciu żądania anulowania.

Zarządzanie plikami cookie

Cel zarządzania danymi: tzw. Evolution Consulting Kft. wykorzystuje pliki cookies. Sam plik cookie to mały, prosty pakiet danych, który zbiera informacje o odwiedzających witrynę. Google Analytics to narzędzie analityczne Google, które pomaga Evolution Consulting Kft., Właścicielowi strony internetowej www.hrmaster.hu, uzyskać dokładniejszy obraz działań osób odwiedzających witrynę. Te pliki cookie pomagają Evolution Consulting Kft. w optymalizacji kampanii reklamowych poprzez tworzenie szczegółowych statystyk.

Ważne jest, aby te pliki cookie raportowały statystyki dotyczące korzystania ze strony internetowej bez jednoznacznej identyfikacji odwiedzających Google. Google Analytics pokazuje, gdzie użytkownicy kliknęli Twoją witrynę, ile czasu na niej spędzili i gdzie się znajdują.

Oprócz raportów ze statystyk użytkowania witryny, Google Analytics może być również wykorzystywane przez Evolution Consulting Ltd. do wyświetlania bardziej trafnych reklam w usługach Google (takich jak wyszukiwarka Google) i w całej sieci oraz do pomiaru interakcji związanych z reklamami wyświetlanymi przez Google Analytics.

Środki zaradcze i skargi można składać do Krajowego Urzędu Ochrony Danych i Wolności Informacji:

Nazwa: Krajowy organ ds. Ochrony danych i wolności informacji

Siedziba: 1125 Budapeszt, Szilágyi Erzsébet ulica 22 / c.

Strona internetowa: https://www.naih.hu Pragniemy poinformować, że podczas wizyty na stronie internetowej Evolution Consulting Kft. (Siedziba: 3515 Miskolc Egyetemváros AFKI ép. 2. piętro) przyczynia się do zarządzania danymi. Numer rejestracyjny zarządzania danymi: NAIH-57145/2012

Opinie naszych klienów

  • „Przejrzysta baza kandydatów oraz łatwy w obsłudze interfejs znacznie uprościły proces rekrutacji. Teraz jednym kliknięciem możesz zobaczyć, na jakim etapie procesu się znajdujemy. Od czasu kiedy korzystamy z HRmastera, możemy łatwiej śledzić selekcję rekrutacyjną w całej grupie firm, a za pomocą szczegółowych filtrów możemy również łatwo wybierać spośród wcześniej zainteresowanych kandydatów.”

    N. Henrietta | Duna Aszfalt Kft.

  • „HRmaster to innowacyjny program wychodzący naprzeciw naszym potrzebom i oczekiwaniom, system, który można naprawdę elastycznie rozwijać. To bardzo pomocne, że wszystko w nim można śledzić i odzyskiwać. Interfejs jest przyjazny dla użytkownika i łatwy w użyciu. Rozwiązania samoobsługowe znacznie odciążają barki pracowników HR, dając im więcej czasu na inne strategicznie ważne zadania. Mogę tylko polecić!”

    | Międzynarodowa firma energetyczna
  • „Z fimą Evolution Consulting współpracujemy od kwietnia 2017 r. I od tego czasu wyprzedziliśmy wprowadzenie modułu TÉR oprócz centralnego modułu Data Center. Ponieważ używamy tego oprogramowania do celów „raportu zarządczego” w naszej ogólnopolskiej grupie 14 firm, musiało ono być prawie całkowicie spersonalizowane. W tym procesie otrzymaliśmy całe wsparcie od firmy Evolution. W tym przypadku dla wielkości takich grup firmy taki poziom usług jest niezbędny.”

    T. Zsófia | Euromedic

  • „Nasze doświadczenia są bardzo pozytywne, ponieważ pracujescie celowo i szybko, komunikując się dobrze, jasno, abyśmy mogli łatwo się nawzajem zrozumieć. Dzięki profesjonalnym rozwiązaniom pomagacie się nam rozwijać,zarówno w obszarze HR, jak i w produkcji, niezależnie od tego, czy jest to wprowadzenie systemu oceny pracowniczej, organizacja szkoleń czy rozwój oprogramowania. Z niecierpliwością czekamy na dalszą współpracę i w przyszłości!”

    E. Eszter | Bekomold Kft.

  • „Poszukujemy produktu, który można dostosować i rozbudować oraz spełnia podstawowe wymagania prawa pracy. HRmaster spełnia te wymagania pod każdym względem. Przyjazny dla użytkownika system, różne role i uprawnienia sprawiają, że praca 3000 pracowników jest prostsza i bardziej przejrzysta, a innowacyjne rozwiązania pomagają w utrzymaniu aktualności oprogramowania.”

    V. Viktória | Budapest Bank Zrt.

  • „Zyskaliśmy czas i energię wdrażając system: znacznie szybszą i łatwiejszą administrację, przygotowywanie dokumentów pracy, planowanie płac i zasobów oraz śledzenie urlopów. Dodatkowo, dzięki modułowi raportowania, mogliśmy za pomocą kilku kliknięć pożegnać się z poprzednimi arkuszami kalkulacyjnymi Excela i uzyskać przydatne, rzetelne dane na tematy takie jak kontroling HR i fluktuacje.”

    Sz. Dóra | ingatlan.com Zrt.

  • „HRmaster był prosty, przejrzysty i łatwo dostosowywał się do naszych własnych procesów pod względem funkcjonalności. Polecam oprogramowanie, ponieważ jest konfigurowalne, zespół programistów ma elastyczne podejście, a mówimy o węgierskim rozwoju, który przybliża twórców, którzy są otwarci na wdrażanie nowych pomysłów.”

    V. Albert | HSA Kft.

    Chcesz zapoznać się z oprogramowaniem HRmaster?

    Skontaktuj się z nami! Nasz personel skontaktuje się z Tobą, korzystając z danych kontaktowych podanych w poniższym formularzu.
    Evolution Consulting Kft.
    • 3515 Miskolc
      Egyetemváros AFKI, 2. piętro
    • Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

    HRmaster
    Obserwuj nas na:

    HRmaster | Informacje o plikach cookie

    W celu poprawy komfortu użytkowania serwisu stosujemy na naszej stronie pliki cookies zgodnie z postanowieniami polityki prywatności.